Útmutatók

A profilmegosztási funkció használata a Galaxy S6 készüléken

A Samsung számos innovatív és fejlett funkciót beépített a Galaxy család új tagjába, a Galaxy S6-ba. A profilmegosztási funkció egyike azoknak, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy profiladatokat, például fotókat, üzeneteket és másokat megosszanak másokkal. De ennek az érdekes szolgáltatásnak az első használatához engedélyezni kell. Itt megvitatjuk az összes lépést a Profilmegosztás funkció használatához a Galaxy S6 készüléken.

A Galaxy S6 tippjeivel és trükkjeivel, a Galaxy S6 és más játékok játékával is foglalkozunk.

Lásd még: Hogyan lehet kijavítani a Galaxy S6 túlmelegedési problémáját

A profilmegosztásról szóló értesítési üzenet jelenik meg, amikor a készüléket először bekapcsolják, vagy a gyári adatok visszaállítása után. Ha látja az értesítési üzenetet a Profilmegosztás funkció engedélyezéséhez vagy használatához a Galaxy S6 készülékén, akkor kövesse az alábbi lépéseket, és aktiválja a funkciót:

> Húzza le a képernyőt a kezdőlap tetejéről az ujjával. Ezzel az értesítési menüt kéri.

> A folytatáshoz érintse meg a Továbbfejlesztett funkció elemet.

> Amikor az információkat megkérjük Önt, kattintson a részletek elolvasása után az OK gombra.

> A feltételeket akkor láthatjuk, ha a funkciót először használják. Jelölje be az „Elfogadom a gyűjteményt” és az „Elfogadom a feltételeket” jelölőnégyzetet, majd érintse meg az Elfogadom gombot.

> Hagyjon egy kis időt a telefonszám igazolására. Ellenőrző kódot kapunk. A profilmegosztás funkció a kód ellenőrzését követően aktiválódik.

> Érintse meg az OK gombot.

> Ha a funkció be van kapcsolva, a Profilmegosztás részben az ON mellett található választógomb zölden jelenik meg. Az információk áttekintése után érintse meg a Tovább gombot.

Mi a teendő, ha a Profilmegosztás előugró ablakot átugrja?

Ha hiányzik a Profilmegosztás előugró képernyője, de használni szeretné a Profilmegosztás funkciót a Galaxy S6 készülékén, kövesse a következő lépéseket:

> Az S6 galaxis kezdőképernyőjén koppintson a Névjegyek elemre.

> Érintse meg a Saját profil lehetőséget a Névjegyek alatt.

> Most meg kell koppintani a Profilmegosztást.

> Húzza jobbra a Profilmegosztás kapcsolót. Aktiválja a funkciót.

> Miután elolvasta a feltételeket, érintse meg az Elfogadom gombot.

> Várjon egy ideig, amíg a Galaxy S6-t ellenőrizni nem hagyják, hogy engedélyezze ezt a funkciót.

Hogyan oszthatja meg profilját barátaival a Galaxy S6-on

Most már ismerjük a Profilmegosztás funkció aktiválásának lépéseit. Az alábbiakban megbeszéljük, hogyan ossza meg profilját másokkal.

> A Galaxy S6 kezdőképernyőjén érintse meg a Névjegyek elemet.

> Ezután meg kell érintenie a Saját profil lehetőséget.

> Koppintson a képernyő jobb felső sarkában található Szerkesztés elemre (a Továbbiak mellett).

> Ezen a képernyőn be kell írnia az információkat, például a telefonszámot, a nevet, az e-mail címet, a címet stb. Szükség esetén egy másik mező is hozzáadható. Meg kell érintenie az „Új mező hozzáadása” gombot.

> A rendszer kéri az Új mező hozzáadása képernyőt, a hozzáadni kívánt mező bejelöli a mellette lévő jelölőnégyzeteket. Ezután érintse meg a Hozzáadás gombot a folytatáshoz.

> Miután végzett, koppintson a Mentés gombra. Menti a nemrégiben létrehozott megosztható profilt.

Egyszerű megosztási funkció a Galaxy S6-on

A Galaxy S6 egyszerű megosztási funkciója lehetővé teszi számunkra, hogy a nagyméretű fájlokat könnyebben megosszuk ismerőseinkkel és másokkal a Névjegyek segítségével. Ez a megosztási funkció elérhető a legtöbb alkalmazásban, beleértve a Saját fájlok, az S fordító, az S Health, a Hangrögzítő, a Samsung Apps, a Műveleti jegyzet és a Galéria alkalmazásokat.

Fájlok megosztásának lépései a Galaxy S6 egyszerű megosztási funkciójával

> A kezdőképernyőn koppintson az Alkalmazások elemre.

> Érintse meg a Galéria elemet.

> Válassza ki a küldeni kívánt képet. A képet meg lehet osztani a Kamera, a További lapok vagy a Letöltések közül.

> Megjelenik a megosztás ikon a kép előnézeti képernyőjének alján.

> Most nyomja meg a Névjegyek ikont.

> Az Összes névjegy közül válassza ki azokat a partnereket, akiknek el szeretné küldeni a képet. A jelölőnégyzetek ott vannak a névjegyek mellett, csak be kell jelölnie a jelölőnégyzetet.

> Érintse meg a Kész gombot.

> Indítsa el a fájlmegosztást az Ok megnyomásával. Egy dolgot tudnia kell, hogy a mobilhálózaton történő fájlmegosztásért további díjak merülhetnek fel. Jobb kapcsolatba lépni a szolgáltatóval és ellenőrizni.

> Várjon, amíg a fájlok teljesen meg vannak osztva.

További segítségért lásd: